De vakantie is nog niet voor iedereen voorbij en voor sommigen is het zelfs nog tijd om op vakantie te gaan! Een vakantie vergt natuurlijk enige voorbereiding. Ga je met familie, vrienden, je vriend/vriendin of gewoon alleen? Waar gaat de reis naartoe? Welke activiteiten ga je ondernemen op vakantie? Maar natuurlijk ook: welke kleding neem je mee op reis? Het is natuurlijk belangrijk om er goed uit te zien, zo ook op vakantie. Kies dus kleding die past bij de activiteiten die jij gaat ondernemen!

#1 Hangen bij een beachclub

Als je op vakantie tot rust wilt komen is het heerlijk om even te hangen bij een beachclub. Veel mensen bezoeken dan ook een beachclub of strandtent om even een drankje te drinken op het terras en te genieten van de zon. Sommige beachclubs worden in de avonden omgetoverd tot feestlocaties met muziek. Of je nou een verfrissend drankje drinkt op het terras of juist een feest bezoekt bij een strandtent; je wilt een outfit die lekker zit en er ook nog eens goed uitziet! Match bijvoorbeeld jouw T-shirt of polo met je zwembroek. Op die manier kan je na het zwemmen direct door en ben je klaar voor een bezoekje aan een strandtent! Wij hebben van het merk Sundek een ruim aanbod aan zwembroeken met bijpassende shirts!

#2 Zwemmen

Als je naar het buitenland op vakantie gaat is de kans groot dat je een locatie uitkiest met een zwembad of strand in de buurt. Het is natuurlijk heerlijk om tussen het zonnen door af te koelen in het water en een frisse duik te nemen. Als je gaat zwemmen is het natuurlijk fijn om een zwembroek aan te hebben die niet alleen lekker zit maar ook modieus is! Om ervoor te zorgen dat jij een zwembroek kiest dat bij jou past hebben wij een ruim assortiment aan zwemkleding. Kom langs bij Tip de Bruin voor zwembroeken van de merken: Lacoste, Sundek, Hugo Boss, In Gold We Trust, MyBrand en meer!

#3 Zonnen

Als je op vakantie aan het zonnen bent heb je natuurlijk zo min mogelijk aan en wil je lekker bruin worden. Als de zon schijnt is het natuurlijk wel belangrijk om je te beschermen tegen de sterke uv-straling. Terwijl 95% van de mensen zich ervan bewust is dat uv-straling schadelijk is voor de huid, weet slechts 7% dat dit ook geldt voor de ogen. Bescherm je ogen dus goed als de zon fel schijnt. Dit is niet alleen fijner voor jezelf, maar ook voor je ogen. Kies bijvoorbeeld voor een zonnebril van Dsquared2 of Moncler. Zo blijf je zonnen in stijl terwijl je ogen goed beschermd zijn tegen de uv-straling. Check onze website voor de verschillende zonnebrillen. Een mooie zonnebril maakt jouw outfit compleet!