My Cart

Mini Cart

Cp Company Jas 14mcow001a Aqua 14MCOW001A

Deze aqua gekleurde jas is van het merk C.P. Company. Deze jas is gemaakt met de C.P. Shell-R formule. Dat betekent dat de jas is gemaakt van gepatenteerde soft shell stretch materialen van gerecyclede nylon. De C.P. Company jas heeft de iconische bril in de rand van de capuchon zitten. 

 

Details

Deze 825 aqua gekleurde jas is van het merk C.P. Company. Deze jas is gemaakt met de C.P. Shell-R formule. Dat betekent dat de jas is gemaakt van gepatenteerde soft shell stretch materialen van gerecyclede nylon. De C.P. Company jas heeft de iconische bril in de rand van de capuchon zitten. 

Model: 14MCOW001A

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo

RECENTLY VIEWED