My Cart

Mini Cart

Lyle and Scott JAS ML1711VS

Deze zwart gekleurde "Ottoman Track Top" is van het merk Lyle & Scott. Dit vest is voorzien van een rits over de volledige lengte en heeft het Lyle & Scott logo op de borst staan. Het Ottoman vest is goed te gebruiken als jas of warmere dagen, maar ook het ideale vest om laagjes mee op te bouwen in de winter.

Details

Deze Z865 Black gekleurde "Ottoman Track Top" (ML1711V) is van het merk Lyle & Scott. Dit vest is voorzien van een rits over de volledige lengte en heeft het Lyle & Scott logo op de borst staan. Het Ottoman vest is goed te gebruiken als jas of warmere dagen, maar ook het ideale vest om laagjes mee op te bouwen in de winter.

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo

RECENTLY VIEWED