My Cart

Mini Cart

44.95

Orbitkey GADGET CHIPOLO TRACKER V2

€44.95
€37.15 Excl. Tax

Tracker BTRO-1 Chipolo Zwart van het merk Orbitkey X Chipolo. Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Dan is de BTRO-1 Chipolo Tracker ideaal en vind jij gemakkelijk je ontbrekende items terug.

- +
Details

Tracker BTRO-1 Chipolo Zwart van het merk Orbitkey. Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Dan is de BTRO-1 Chipolo Tracker ideaal en vind jij gemakkelijk je ontbrekende items terug. De Orbitkey X Chipolo is voorzien van bluetooth en via de Chipolo APP lokaliseer je snel en eenvoudig je tracker terug. De tracker is geschikt voor elke Orbitkey accessoire en met de bijbehorende koord kun je de tracker overal aan vast zetten!

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo