My Cart

Mini Cart

Snippers Gadget Gift Pack Mix

Gift Pack Mix Snippers

Geschenkpakket bevat een gewone fles whisky snippers en twee vullingen van de andere smaken.

Details

Snippers Geschenkverpakking

Het geschenkpakket bevat een gewone fles whisky snippers en twee vullingen van de andere smaken. Op deze manier is het mogelijk om alle drie smaken tegelijk te kopen! Inhoud: 1 x 350 ml Whisky Snippers + 1 x navulling Gin + 1 x navulling Rum. De snippers geven langzaam hun smaak vrij wanneer je bijvoorbeeld jenever of wodka toevoegt. Het is net als het verouderen van je drank 'in een houten vat'. Succes!

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo