My Cart

Mini Cart

Stone Island Sweater 7815635f3 Beige 7815635F3

Dit unieke item van Stone Island is een poloshirt/sweater dat afkomstig is uit de 'Ghost'-serie van het populaire merk. De polo-sweater, 7815635F3, komt in de kleur V0090 Beige. De longsleeve polo is voorzien van een standaard polokraag met een gemodificeerde kraagsluiting. De kraagsluiting beschikt namelijk over een rits- en knoopsluiting. Verder is de Ghost-piece afgewerkt met een beige Stone Island badge. 

Details

Dit unieke item van Stone Island is een poloshirt/sweater dat afkomstig is uit de 'Ghost'-serie van het populaire merk. De polo-sweater, 7815635F3, komt in de kleur V0090 Beige. De longsleeve polo is voorzien van een standaard polokraag met een gemodificeerde kraagsluiting. De kraagsluiting beschikt namelijk over een rits- en knoopsluiting. Verder is de Ghost-piece afgewerkt met een beige Stone Island badge. Tot slot is de de sweater voorzien van een regular-fit. 

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo