My Cart

Mini Cart

Versace Jeans Couture TAS E1YVBB06

Handtas/toilettas 'E1YVBB06' van het merk Versace Jeans Couture. De handtas bevat het Versace tekstlogo op de handgreep in witte letters, daarnaast is het Versace Jeans Couture logo ook te vinden op de voorkant en op de ritssluiting van het tasje. De toilettas is gemakkelijk te sluiten met een zwarte rits. 

Details

Handtas/toilettas 'E1YVBB06' van het merk Versace Jeans Couture. De handtas bevat het Versace tekstlogo op de handgreep in witte letters, daarnaast is het Versace Jeans Couture logo ook te vinden op de voorkant en op de ritssluiting van het tasje. De toilettas is gemakkelijk te sluiten met een zwarte rits. 

Reviews
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo