My Cart

Mini Cart

90

Secrid Portemonnee Mar-flowers Groen MAr-Flowers

€90.00
€74.38 Excl. Tax

Deze exclusieve mini wallet editie van Secrid komt uit een reeks van drie en is geïnspireerd op kunst uit het Rijksmuseum. Een stukje Nederlandse geschiedenis voor in je broekzak. Deze card protector is geïnspireerd op het schilderij van Jacob Vosmaer: bloemstilleven met een keizerskroon in een stenen nis, uit 1613.

- +
Details

Deze exclusieve mini wallet editie van Secrid komt uit een reeks van drie en is geïnspireerd op kunst uit het Rijksmuseum. Een stukje Nederlandse geschiedenis voor in je broekzak. Deze card protector is geïnspireerd op het schilderij van Jacob Vosmaer: bloemstilleven met een keizerskroon in een stenen nis, uit 1613. De Secrid mini wallet heeft plaats voor 4 verdikte of 6 platte kaarten en is 65 x 102 x 21 mm groot. De aluminium Cardprotector beschermt je kaarten tegen buigen, breken en ongewenste RFID- en NFC-communicatie.

Productinformatie
More Information
Gender MEN
Color Green
pgroup PORTEMONNEE
Brand SECRID
artikel_nr 00049180
Season seizoenloos
360 Degree Thumbnail /s/e/secrid_mini_wallet_vosmaer_avasewithflowers.jpg
3D Thumbnail /s/e/secrid_mini_wallet_vosmaer_avasewithflowers.jpg
Maattabel

Verzending & Retouren

Verzending

Kies je verzendmethode om te bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt. Bestellingen voor 16.00 worden maandag t/m vrijdag dezelfde dag nog verzonden (bijna altijd de volgende dag in huis). Bestellingen geplaatst in het weekend worden dinsdag geleverd. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

 

Retourneren

Aankoop niet naar wens? Retourneren kan binnen 14 dagen (indien het aankoopbewijs aanwezig is en de artikelen onbeschadigd en ongedragen zijn). Daarnaast dienen de artikelen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt.

DELIVERY & RETURNS

Fast deliveries and excellent service
 
FAST SHIPPING

Fast shipping troughout the EU

 
SUPPORT 7 DAYS A WEEK

Contact us during opening hours

 
14 DAYS RETURN

Simply return it within 14 days for an exchange

 
100% PAYMENT SECURE

Secure payments with Buckaroo